Kategoriarkiv: Erbjudanden

IPL behandling i Örebro

IPL behandling örebroSalong Diangelo Beauty i Örebro är en salong som ligger centralt på Drottninggatan 43. Salongen erbjuder en rad olika behandling som tex

 • Permanent hårborttagning med IPL
 • Ansiktsbehandlingar
 • Vaxning
 • Fotvård
 • Fisk pedikyr
 • Botox
 • Fettreducering
 • Tatueringsborttagning

Fokusen verkar dock ligga på IPL behandlingar, Hudvård och Fettreducering. Då dem erjuder så pass många typer av behandlingar kommer vi troligtvis se mer av dem på olika sidor med olika erbjudanden.

 

IPL behandlings erbjudande

Just nu har man ett erbjudande med en deal sida som innebär att du får 72% rabatt om du köper 3 behandlingstillfällen av permanent hårborttagning. Du kan välja att behandla

 • Överarmar
 • Underarmar
 • Rumpa
 • Nacke
 • Armhåla
 • Bikinilinje

Som vi alla vet så räcker oftast inte 3 tillfällen för att ta bort hår men det är en bra start. Det är ett bra tillfälle att köpa 3 behandlingstillfällen just nu då du bör vara klar med dina 3 tillfällen i jan och då får du möjlighet att göra några till innan sommaren men vänta någon månad i mellan varje tillfälle så du ser hur många hårsäckar du har kvar att behandla.

 

Permanent hårborttagning

Läs gärna mer på vår sida om permanent hårborttagning om hur behandlingen fungerar och vad du bör tänka på för att uppnå bästa möjliga resultat. Tänk också på att det inte är alla som kan göra en behandling baserat på hårfärg mm. Det finns även en hel del risker med behandlingen som du också kan läsa mer om här på IPLbehandling.com

IPL behandling i Stockholm för hudföryngring

På kort tid har 2 olika IPL salonger i Stockholms södra förorter haft erbjudanden på IPL behandlingar. Detta är inte speciellt unikt i sig utan är mer regel än undantag. Det som skiljer de här erbjudandena från övriga är att det inte handlar om erbjudanden på permanent hårborttagning utan behandlingar som leder till hudföryngring. Som jag förstår det är det här en mer avancerad behandling då inte lika många IPL salonger i Stockholm erbjuder den här typen av behandling och de som faktiskt utför IPL behandlingar av hud föryngrings typ oftast är stora etablerade och där med dyrare behandlingar.

 

IPL behandling i SundbybergIPL behandling på Forever 20

Forever 20 är namnet på en IPL behandlings salong som ligger i Hallonbergens centrum på Hallonbergsplan 18 i Sundbyberg. Förutom IPL behandlingar erbjuder dem även botox behandlingar, massage, solarium manikyr, LPG och Lapex. När man tittar på hemsidan ser det ut som att dem erbjuder ett helt spa och nästan alla typer av behandlingar som finns. På IPL sidan erbjuder dem

 • Hårborttagning
 • Hudföryngring
 • Pigmentborttagning
 • Ytliga kärl
 • Acne & hudproblem

Jag kan tänka mig att vi kommer se mycket mer från dem på olika deals sidor. Just nu erbjuder dem 4 olika paket med upp till 81% rabatt. Det är 3 eller 5 behandlingstillfällen då du får behandla ansiktet eller ansiktet och dekolletage. Priset är från 795 kr till 1345 vilket är ett konkurrenskraftigt pris för den här typen av behandlingar.

 

IPL behandling i BrommaIPL behandling på Bromma Laserklinik

Bromma Laserklinik är en salong som ligger i Bromma Akutens Vårdcentral vid Brommaplan. Salongen har vi tidigare skrivit om (använd gärna vårt sökverktyg för att hitta mer om dem). Dem är vid det här laget kända för att ha några av Stockholms bästa erbjudanden på IPL behandlingar. Deras nuvarande erbjudande gäller 6 st behandlingstillfällen mot reducering av pigmentfläckar och ytliga blodkärl för priset 895 kr. Som synes har dem även den här gången ett riktigt bra erbjudande som verkligen kan rekommenderas.

 

Dolce Vitas IPL erbjudande

Just nu har  Salong Dolce Vita i Göteborg ett IPL erbjudande med groupon.

Du får just nu

 • Hårborttagning med IPL-laser Tre behandlingstillfällen av tre områden (totalt 9 behandlingar). Värde 18 000 kr, 2 999 kr.
 • Hårborttagning med IPL-laser. Sex behandlingstillfällen av tre områden (totalt 18 behandlingar). Värde 36 000 kr, 4 999 kr.
Du värkar desutom kunna välja områden fritt vilker är ganska speciellt.

Salong Dolce Vita arbetar med den senaste IPL-tekniken inom permanent hårborttagning. Personalen är certifierade användare av Medical Systems utrustning. Behandlingstiden varierar beroende på område, men tar mellan 15 till 45 minuter. Konsultation ingår i dagens Groupon.

 

Salong Dolce Vita

Ånäsvägen 15
416 68 Göteborg

Cassys Hud & Vård i Huddinge

Erbjudande med Cassys Hud & Vård i Huddinge hos groupon som innebär att du får 80% rabatt.

Välj mellan de fyra behandlingspaketen:

 • 2 small-områden och + 1 medium-område vid 3 behandlingstillfällen.
 • 2 medium-områden vid 3 behandlingstillfällen.
 • 1 large-område + 1 small-område vid 3 behandlingstillfällen.
 • 1 XL-område vid 3 behandlingstillfällen.

Med erbjudandet behandlar du ett område 3 gånger, alltså kan du som mest få 9 behandlingar (vid köp av alternativ 1) och som minst 3 behandlingar (vid köp av alternativ 4), du gör ditt val vid bokning. Det som ingår i de olika områdena är:

– Small: Bikini, svank, maglinje, överläpp, kinder, armhåla
– Medium: Överarm, underarm, skuldror.
– Large: Rygg, lår, underben.
– X-Large: Hela ben, hel rygg (rygg, skuldror och nacke).

Cassys Hud & Vård

Björnkullavägen 1
141 51 Huddinge
Företagets hemsida

Supreme Ellipses IPL erbjudande

Supreme Ellipse i Malmö har just nu ett erbjudande med groupon som troligtvis är det bästa IPL erbjudandet vi hittat. Du får under 6 behandlingstillfällen permanent hårborttagning med IPL behandlingar. Totalt 18 behandlingar av: armhålor, brasiliansk (både fram och bak om så önskas) samt bikinilinje.

Priset för de här behandlingarna är just nu 2000 kr i stället för 13800 kr.

Supreme Ellipse, en salong med 9 års erfarenhet av IPL-teknik och med en stor insikt i Ellipse-produkter och ligger i centrala Malmö.

 

Supreme Ellipse
Östra Förstadsgatan 19B
211 31 Malmö

 

IPL-behandling hos Natural Choice Hudvård

Just nu har Natural Choice Hudvård ett erbjudande med letsdeal där du kan välja att köpa 4 olika IPL behandlings paket med upp till 70% rabat. Natural Choice ligger på södermalm i Stockholm.

Alternativ 1
IPL-behandling paket x-small. Behandling av 1 område: överläpp, haka, armhåla eller bikinilinje. Värde upp till 1 800 kr, din deal: 599 kr – 67% rabatt.

Alternativ 2
IPL-behandling paket small. 2 områden vid samma behandlingstillfälle. Välj mellan: överläpp, haka och armhåla. Värde upp till 2 800 kr, din deal: 899 kr – 68% rabatt.

Alternativ 3
IPL-behandling paket medium. 3 områden vid samma behandlingstillfälle. Välj mellan: överläpp, haka, armhåla och bikinilinje. Värde upp till 4 600 kr, din deal: 1 299 kr – 72% rabatt.

Alternativ 4
IPL-behandling paket large. 4 områden vid samma behandlingstillfälle. Välj mellan: Överläpp, haka, armhåla, bikinilinje, knä och underben. Värde upp till 8 300 kr, din deal: 2 499 kr – 70% rabatt.

Alternativ 5
IPL-behandling för män. Välj mellan två olika paket: Rygg, axlar/skuldror och armhåla eller bröstkorg, mage och armhåla. Värde upp till 8 000 kr, din deal: 2 499 kr –69% rabatt.

Magnus Ladulåsgatan 33
118 65 Stockholm

Tel: 070 – 438 20 21

Permanent hårborttagning hos Life Time Clinic

Life Time Clinic har ett erbjudande med Lokaldelen / MSN där man kan välja att behandla 2 områden på kroppen vid 3 tillfällen med IPL behandling. Områderna man kan välja mellan är

 • Ansikte
 • Armhåla
 • Bikinilinje
Kostnaden är 695 kr för behandlingarna, då är priset reducerat med 60%.

Life Time Clinic är en salong som ligger på Harpsundsvägen 76 i Bandhagen, Stockholm.

 

Life Time Clinic
Harpsundsvägen 76
124 58 Bandhagen
Tel: 08-647 06 00

IPL hos Life Time Clinic

Life Time Clinic har ett IPL erbjudande med MSN och lokaldealen deal. För 695 kr får du välja 2 områden på koppen som du får behandla vid 3 tillfällen. Det låter som en kanon deal.

Du får välja mellan

 • IPL behandling av ansiktet
 • IPL behandling av armhålan
 • IPL behandling av bikinilinjen

Life Time Clinic är en nyöppnad IPL klinik för hårborttagning. De använder sig av den senaste lasertekniken som ger ofattbara resultat. Du hittar dem i fräscha lokaler på Harpsundsvägen 76, Bandhagen.

Life Time Clinic
Harpsundsvägen 76
124 58 Bandhagen
Tel: 08-647 06 00

Salong Dolce Vita i Uppsala och Hairfree & Beauty i Solna

Idag är den stora IPL erbjudande dagen.

Förutom erbjudandet vi tidigare skrev om hos Beautech i Solna har även både Hairfree & Beauty och Salong Dolce Vita erbjudanden idag.

Hairfree & Beauty ligger i Solna på Hannebergsgatan 41 och Salong Dolce Vita ligger i Uppsala på Vaksalagatan 19-21.

Hairfree & Beautys erbjudandet är 3 behandlingar mot oönskad hårväxt av armhålor eller överläpp & haka för 890 kr. Altså lite mer pengar än hos Beautech. Erbjudandet hittar du här.

Salong Dolce Vita har 3 olika erbjudanden med 3 behandlingar var.

 • SMALL. Tre behandlingstillfällen av ett av följande alternativ: nacke, hals, polisonger, haka, överläpp, mellan ögonbryn, armhålor, bröstvårtor, magsträng eller nedre svank. Värde 3 900 kr, betala 595 kr.
 • MEDIUM. Tre behandlingstillfällen av ett av följande alternativ: underarmar, överarmar, bikini, brasiliansk, underben, lår, bikini + insida lår. Värde 7 200 kr, betala 1 059 kr.
 • LARGE. Tre behandlingstillfällen av ett av följande alternativ: hela ben, hela armar. Värde 16 500 kr, betala 2 379 kr.

 

Det är kul med ett erbjudande från uppsala men vi tycker fortfarande att Göteborg och malöm ligger långt efter. Det är nästan värt för boende i Göteborg och övriga landet att åka till Stockholm när dem ska göra en behandling.

Hairfree & Beauty Solna
Hannebergsgatan 41
171 68 Solna
Tel: 073-734 68 56

 

 

Salong Dolce Vita
Vaksalagatan 19-21
753 31 Uppsala